Accountmanager binnen de eerstelijnsgezondheidszorg

Baan gegevens

  • Bedrijf: MedWay People
  • Plaats: Nijkerk Gld
  • Plaatsingsdatum: 28-10-2020
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Liggen jouw skills binnen de sales? En heb je een sterk netwerk binnen de eerstelijnsgezondheidszorg? Dan is deze uitdagende functie jou op het lijf geschreven!

Binnen deze zelfstandige functie heb je niet te maken met keiharde salestargets. Jij wordt gevoed door leads waarna je deze leads binnen een dag opvolgt. Je hebt voornamelijk een adviserende rol binnen de eerstelijnsgezondheidszorg aan praktijkondersteuners en huisartsen voor wat betreft de nieuwe insulinepen voor de diabeteszorg. Op dit moment werkt de expert op het gebied van deze pen volledig vanuit de tweede lijn, maar willen ze de pen vanuit de eerste lijn gaan adviseren. Daarnaast heb je af en toe overleg met de klinisch expert om specifieke vragen vanuit de eerstelijnsgezondheidszorg goed te kunnen beantwoorden.

Jij komt te werken binnen een medisch – technologisch bedrijf die wereldwijd werkzaam is.
Je werkt nauw samen met jouw leidinggevende en regelmatig met jouw collega accountmanager of met de klinisch expert. Binnen deze functie werk je vanuit huis en bezoek je rechtstreeks klanten en schakel je met het kantoor in België.

Het is belangrijk dat jij een netwerk binnen de eerstelijnsgezondheidszorg meebrengt. Dit hoeft niet op het gebied van Diabetes te zijn. Uiteraard krijg je vooraf een product training en mede een training op het gebied van diabeteskennis.
Je bent communicatief sterk en je staat je mannetje/vrouwtje binnen deze salesfunctie. Tevens ben je productief en het gewend om klanten na te jagen en opvolging te geven.

De voorkeur van de organisatie is dat je per direct start. In eerste instantie krijg je een contract voor 6 maanden maar heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Gestelde eisen

 Voor jou
Een uitdagende baan voor minimaal 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
Salaris marktconform
Een leaseauto

Door jou
32 – 40 uur per week beschikbaar
Kennis van de eerstelijnsgezondheidszorg

Uren

32 – 40 uur per week

Salaris

Salaris marktconform

Meer informatie

 Over MedWay Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay. MedWay – Omdat zorg ook anders kan -

Informatie over MedWay People

https://www.medwaypeople.nl/...
Lees meer over MedWay People

MedWay People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeBedrijvenVacaturebank.nl.

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl - Nieuwe medische bedrijven vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische bedrijven baan of nieuwe collega's? Op de MedischeBedrijvenVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over MedischeBedrijvenVacaturebank.nl

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank