Medisch maatschappelijk werker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Spijkenisse Medisch Centrum
 • Plaats: Spijkenisse
 • Plaatsingsdatum: 07-07-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een medisch maatschappelijk werker
12 uur per week


Voor de polikliniek Geriatrie zijn wij op zoek naar een medisch maatschappelijk werker.

Wat vragen we van jou?
De werkzaamheden bestaan uit het observeren van de patiënt en diens mantelzorger tijdens het gesprek met de geriater, het afnemen van de heteroanamnese bij de mantelzorger, het invoeren van de heteroanamnese in het dossier van de patiënt, het overdragen hiervan tijdens het MDO met de arts en de geriatrisch verpleegkundige en het waar nodig aanmelden van de patiënt bij andere organisaties, zoals de Ketenzorg Dementie. Daarnaast signaleer je eventuele ouderenmishandeling of andere vormen van huiselijk geweld, en bespreek je dit met je collega en/of de geriater en indien nodig doe je een melding bij Veilig Thuis.

Gestelde eisen

 Functie-eisen
• Hbo diploma maatschappelijk werk en dienstverlening;
• minimaal 2 jaar ervaring als maatschappelijk werker (bij voorkeur in een ziekenhuisomgeving);
• computervaardig;
• zelfstandig;
• kan in teamverband werken;
• is in staat tot het geven van en omgaan met feedback;
• een gemotiveerde en positieve werkhouding;
• heeft tact, geduld, goede communicatieve vaardigheden en integriteit;
• wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden we jou?
Een overeenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Inschaling in FG 55 van de CAO Ziekenhuizen.


Uren

12

Meer informatie

Informatie en sollicitatie
Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Marjolein Mes, afdelingshoofd. Zij is te bereiken via de receptie van het Spijkenisse Medisch Centrum op telefoonnummer 0181 - 658888. Wij kijken uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 1 augustus a.s. via onze website: https://www.spijkenissemc.nl/vacature.

Wie zijn wij
Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: zorg dichtbij als het kan, zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.

Tegelijkertijd interne en externe werving.

Informatie over Spijkenisse Medisch Centrum

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse Medisch Centrum hoogwaardige en mensgerichte zorg dicht bij huis. Ons zorgaanbod is omvangrijk. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, aan zwangeren, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunnen bewoners......
Lees meer over Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeBedrijvenVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische bedrijven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische bedrijven.
 • Verpleegkundige niveau 4, voor afnemen Corona bemonsteringen. Aantal uren in overleg.

  Toegevoegd op 14-07-2020 door VZA International B.V.

  Ben jij in het bezit van jouw diploma Verpleegkundige MBO 4 en wil jij jouw steentje bijdragen aan de bestrijding van COVID-19? Jij wilt je dan ook graag in de hitte van de strijd begeven als bemonsteraar. Wij zijn voor testlocaties in Brabant op zoek naar bemonsteraars corona, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het bemonsteren van cliënten (afnemen van corona testen) en het registreren van de bemonstering. Het afnemen van de testen gebeurt onder strikte werkinstructies en...

  VZA International B.V.

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl - Nieuwe medische bedrijven vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische bedrijven baan of nieuwe collega's? Op de MedischeBedrijvenVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over MedischeBedrijvenVacaturebank.nl

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank