Research medewerker moleculaire biologie en sectorcoördinator

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Jansdal
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 07-05-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

In het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) binnen ons ziekenhuis wordt op de afdeling moleculaire biologie naast routineonderzoek ook in ruime mate research gedaan. Het betreft veelal toegepast wetenschappelijk onderzoek. Je zet bepalingen op die in de kliniek gebruikt worden voor patientendiagnostiek. Specifiek voor een zorginstelling binnen onze regio vindt farmacogenetisch onderzoek plaats. Diverse facetten van het cytochroom P450 systeem zijn in onderzoek. Daarnaast vindt projectmatig onderzoek plaats naar andere genen.

Binnen ons KCL heb je twee zeer afwisselende functies die door één persoon gecombineerd worden:

 • research medewerker
 • sectorcoördinator
Als research medewerker zet je nieuwe analyses op, houd je assays operationeel en zet je bestaand onderzoek voort of diept dit verder uit. Je bereidt vrijwel zelfstandig munuscripten en voordrachten voor. Er loopt een onderzoeksproject in samenwerking met het UCLA. Tevens geef je in samenwerking met specialisten, advies op maat over het gebruik van medicijnen tegen depressie, psychose of angst via de website medicatielab.

Naast deze research werkzaamheden werk je ook als sectorcoördinator met als belangrijkste aandachtsgebied de moleculaire biologie, maar mogelijk ook andere specialisaties binnen het KCL. In deze functie coördineer je binnen het team van analisten de verschillende werkzaamheden, signaleer je problemen met apparatuur en analyses en los je deze zelfstandig op. Je bewaakt als sectorcoördinator de kwaliteit in de breedste zin van het woord. Je hebt een voortrekkersrol, zorgt voor verbinding binnen het team, bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, neemt initiatieven (voor bijvoorbeeld verbeter- en onderzoeksprojecten) en draagt hier ook verantwoordelijkheid voor. Zo nodig spring je bij in de routine werkzaamheden.

Gestelde eisen

Wat kun je aan arbeidsvoorwaarden bij ons verwachten?
Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt als research medewerker moleculaire biologie/sectorcoördinator in eerste instantie een jaarcontract met - bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Het salaris van een research medewerker moleculaire biologie/sectorcoördinator bedraagt minimaal € 2.336,- en maximaal € 3.490,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 50 (FWG 3.0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?
Als research medewerker moleculaire biologie/sectorcoördinator heb je een afgeronde relevante academische opleiding, bijvoorbeeld in de richting biochemie of farmacie. Het hebben van ruime praktische ervaring op het gebied van de moleculaire biologie is een must. Heb je ervaring met allergie en of autoimmuunziekten en heb je statistische kennis, dan maakt dat jouw profiel nog interessanter. Je hebt aantoonbaar ervaring in het werken met geautomatiseerde systemen, waaronder het MS Officepakket (Word, Excel en Powerpoint). Zowel voor research medewerker als sectorcoördinator ben je flexibel en in staat om in grote mate zelfstandig te werken. De werkzaamheden weet je goed te plannen en te organiseren waarbij je de juiste prioriteiten weet te stellen. De voortgang van het werk houd je nauwlettend in de gaten, risico’s weet je in te schatten, problemen ken je snel signaleren, analyseren en oplossen waarbij je beslissingen durft te nemen. Tevens beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en ben je een “enthousiaste verbeteraar”. Tot slot ben je klantgericht en stressbestendig.

Uren

De functie van research medewerker moleculaire biologie en sectorcoördinator wordt bij voorkeur voor 36 uur per week ingevuld. Eventueel is een aanstelling van minimaal 28 uur mogelijk, verdeeld over 4 of 5 dagen. De werktijden zijn van 08.00 uur tot 16.3

Salaris

Het salaris van een research medewerker moleculaire biologie/sectorcoördinator bedraagt minimaal € 2.336,- en maximaal € 3.490,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 50 (FWG 3.0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk va

Meer informatie

Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan: Yvonne Hof

Een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest maken deel uit van de procedure, evenals het navragen van recente referenties.

Belangrijk om te weten:

 • je kunt solliciteren tot en met zondag 19 mei 2019;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder kunnen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Rineke Middelkoop.research medewerker.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen.

Informatie over St. Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en Oostelijk Flevoland. Zorgen voor elkaar staat bij ons voorop! Mensen werken graag bij ons omdat ons ziekenhuis laagdrempelig is en een zeer informele sfeer kent. St Jansdal is gelegen nabij het......
Lees meer over St. Jansdal

St. Jansdal
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeBedrijvenVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische bedrijven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische bedrijven.
 • Onderzoek verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  MedWay zoekt voor zijn opdrachtgever een verpleegkundige met interesse in onderzoeken. De opdrachtgever is een onderdeel van een internationale organisatie en voert geneesmiddelenonderzoek uit in opdracht van (inter)nationale farmaceutische en biotechnologische bedrijven. Een van de belangrijkste specialismen hierin is longonderzoek. Binnen de kliniek in Groningen zijn wij dan ook op korte termijn op zoek naar een verpleegkundige met affiniteit op het gebied van long. Tot de taken en...

  MedWay People

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl - Nieuwe medische bedrijven vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische bedrijven baan of nieuwe collega's? Op de MedischeBedrijvenVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over MedischeBedrijvenVacaturebank.nl

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank