Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Een site vol psychologische beïnvloeding: zo werkt Booking.com

Toegevoegd op 20-05-2019

Pop-ups, felle kleuren en overal waarschuwingen dat je bijna te laat bent: het zijn bekende psychologische trucs waar geen online bedrijf nog omheen kan. Maar dat is niet alles, neuromarketeer Tim Zuidgeest haalde de website van Booking.com eens door de mangel en vond nog eens ruim honderd van dit soort tactieken.

Psychologische beïnvloeding is van alle tijden, maar zelden krijg je het zo op een presenteerblaadje als in deze blogpost van Zuidgeest, waarin hij samen met collega Ruben de Boer een hele reeks neuromarketing-tactieken van de online boekingssite opsomt.

Het levert een interessant kijkje op in het brein van de boeker. Van de eerste zoekopdracht en overzichtspagina tot de gastbeoordelingen en het prijsoverzicht: werkelijk overal is over nagedacht. En dat verklaart uiteindelijk ook het succes van het van origine Nederlandse Booking.com, dat bestaat sinds 1996 en vandaag de dag miljarden winst maakt.

Lees meer op RTL Z

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl - Nieuwe medische bedrijven vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische bedrijven baan of nieuwe collega's? Op de MedischeBedrijvenVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over MedischeBedrijvenVacaturebank.nl

MedischeBedrijvenVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank